Eerste proefdag 2024 een succes!

Op 11 februari hadden we onze eerste proefdag van 2024. We hadden een mooie selectie van witte en rode wijnen open staan, met een paar AltroVino klassiekers, maar zeker ook een paar nieuwe toppers.

We hebben deze dag veel nieuwe klanten mogen verwelkomen. We zitten in een leuke fase, waarin we een mooie mix krijgen van bestaande klanten (sommigen ruim 20 jaar!) en nieuwe klanten, die via ons eigen netwerk met dit concept in contact zijn gekomen.

Wijn verbindt, dat is wel duidelijk. Iedereen kon weer lekker op zijn eigen tempo zijn eigen ding doen. Door de nieuwe opzet met twee tafels in plaats van één, had iedereen wat meer ruimte, waardoor er over de tafel heen mooie gesprekken ontstonden over dezelfde wijn. 

Ook de Ruby port op de ton, in combinatie met een lekker stukje melkchocola, deed het erg goed. Mensen die normaal nooit Port drinken, besloten hier toch maar eens een flesje van mee te nemen 😃

Ook kwamen de eerste 'verzoeknummers' voor de volgende proefdag binnen, want onze nieuwe wijnen waren wel al op de plank zichtbaar. We zullen ook in maart weer een mooie line-up verzorgen. We gaan dan langzaam richting de lente, dus beginnen we weer wat meer te denken richting fris en fruitig, wij hebben er zin in!

Voorbereidingen in volle gang
Een nieuw wijnavontuur staat te beginnen.........